AUTO / MOTO

Track day

Ako želite da osetite zadovoljstvo vožnje po pravoj pisti i to za upravljačem sopstvenog automobila ili na točkovima sopstvenog motocikla NAVAK – Nacionalna vozačka akademija otvorila je kapije za Vas.

Prijavite se i dođite na vrhunsku adrenalinsku zabavu, vozite bez ograničenja brzine i opasnosti koje nosi redovan saobraćaj.

AUTO

AUTO track day

Automobilski trkački dan na stazi NAVAK namenjen je svima koji žele da stave na probu svoje vozačko umeće i sopstveni automobil provozaju na stazi.

Bez obzira na to da li posedujete trkačko vozilo ili gradski automobil, možete se zabaviti na pravoj pisti.

Track day može biti poludnevni ili celodnevni, a vozači su podeljeni u grupama. Pre izlaska na stazu vozači imaju brifing tokom kojeg se svi vozači upoznaju sa karakteristikama staze, mestima pogodnim za kočenje ali i onim delovima piste koji su posebno zahtevni. Meri se vreme koje se može pratiti uživo, a svi učesnici dobijaju fotografije iz vožnje na stazi.

MOTO

MOTO track day

Namenjen je svim ljubiteljima vožnje na dva točka bez obzira na starost i snagu motocikla.

Grupe se raspoređuju prema postignutim vremenima na stazi, tako da ćete se uvek naći u grupi vozača i vozila sličnih karakteristika.

Vozač bira da li će na stazi biti čitavog dana ili pola, a obezbeđeno je profesionalno fotografisanje i merenje vremena. Svaki Track day događaj obezbeđen je ekipom Hitne pomoći (sa sanitetskim vozilom), prisutnom na stazi. Ekipa je prisutna tokom cele dužine trajanja TD.

Upoznajte se sa pravilima Track day-a

Opšti uslovi korišćenja NAVAK centra tokom Track Day / Open Day termina