TEAM BUILDING

Kapaciteti centra NAVAK

Centar NAVAK vam nudi prostorije i površine različitih veličina i namena koje se mogu prilagoditi zahtevima klijenta.

Bilo da je vaš cilj edukacija, rad ili zabava, naše decenijsko iskustvo vam stoji na raspolaganju.

KAPACITETI

Glavna hala

Glavna hala za prezentacije je multifunkcionalni prostor kapaciteta do 250 sedećih mesta. Opremljen je studijskom rasvetom, ozvučenjem, LED ekranima različitih veličina i konfiguracija, TV ekranima, binom, prostorijama za pripremu keteringa sa zasebnim ulazom, kao i predvorjem i garderobom. Prostoru je moguć pristup spolja i u njemu se može izložiti veći broj vozila i drugih eksponata zajedno sa gostima. Prostor je pogodan za najrazličitije vrste događaja – od predavanja, preko izložbi, prezentacija i sajamskih manifestacija, do banketa i koktela.

01 / 08
KAPACITETI

Šatorski paviljon

Maskota centra NAVAK je šatorski paviljon karakteristične kupole, površine 250 kvadratnih metara, kapaciteta do 120 sedećih mesta. Predstavlja integralnu celinu sa stazom i po mnogo čemu podseća na trkački padok. Pogodan je za izložbe, koktele, neformalna druženja ili za odmor između dva stinta na stazi.

01 / 06
KAPACITETI

Klub sala i simulator sala

Klub sala i simulator sala su prostorije od po 70 kvadratnih metara, kapaciteta do 50 sedećih mesta kojima se takođe može pristupiti spolja i u njima izložiti jedno ili dva vozila. Opremljene su TV ekranima, projektorima, flip-chartovima i drugom opremom. Pogodne su za prezentacije i predavanja, ali i radne sastanke i radionice svih vrsta.

01 / 06
KAPACITETI

Učionice

Centar NAVAK poseduje dve učionice, kapaciteta do 40 sedećih mesta koje su opremljene projektorima, TV ekranima i specifičnim nastavnim sredstvima. Obiluju dnevnim svetlom i pogodne su za predavanja, sastanke i radionice svih vrsta.

01 / 04
KAPACITETI

Televizijski studio

U sklopu centra NAVAK je i televizijski studio površine 100 kvadratnih metara, opremljen studijskom rasvetom, scenografijom i LED ekranom. U slučaju potrebe, može se iskoristiti kao prostorija za prezentacije kapaciteta do 50 osoba.

01 / 03
KAPACITETI

Održavanje

Centar NAVAK ima dve zatvorene garaže ukupnog kapaciteta 25 vozila i više otvorenih parkirališta ukupnog kapaciteta do 300 vozila. Takođe, na raspolaganju su glavna i pomoćna perionica za automobile, ali i benzinska stanica sa dva točiona mesta i brzi punjač za električna vozila.

01 / 05

CENA ORGANIZACIJA DOGAĐAJA

Kontaktirajte nas za više informacija