Početni terenski trening

Sigurno i van puta

TERENSKA VOZILA

Kome je namenjen

Ako stičete prvo iskustvo u vožnji izvan puta ili samo planirate lagane izlete izvan asfalta na pravom ste mestu. Zahvaljujući namenski izgrađenom poligonu u istom danu pokazaćemo vam šta 4×4 vozilo može na putu, a šta izvan njega.

Dozvola-Plus-Ikonica-Grupa

GRUPA

do 6 vozača u grupi, dva vozača po automobilu

Dozvola-Plus-Ikonica-Vozila

VOZILA

Toyota Hilux

CENA

220€ po kandidatu

TRAJANJE

od 9:00 do 13:00 ili od 13:00 do 17:00 h

Sposobnosti automobila van puta najčešće zavise od vozača, od njegove procene kako će koju prepreku savladati, a kada je potrebno odustati. Čak i najsposobnija vozila ostaju bespomoćna u divljini sa vozačem koji je previše ambiciozan, baš kao i ona čiji vozači se plaše da uđu u nepoznato. Upoznajte terensku vožnju u pravom svetlu!

OPIS TRENINGA

Kako izgleda trening

Upoznavanje sa osnovnim vrstama fiksnih prepreka sa tvrdom podlogom (uzdužni i bočni nagib, V rov, tvister, kamena staza) predstavlja suštinu savladavanja tehnika terenske vožnje.

Ipak, uvod koji prethodi tome je još važniji jer pogon na svim točkovima ume da pomogne vozaču samo ako on zna kako tehnologija funkcioniše, odnosno koja su joj ograničenja. Kroz nekoliko sati provedenih na terenskom poligonu centra NAVAK upoznaćete granice i sebe i svog vozila ali i opasnosti koje predstavlja neuređen teren.

Terenski trening se može organizovati i na vašem vozilu*

 *ispravan automobil, bez curenja tečnosti. Dogovoreni program je podložan izmenama u slučaju da vozilo ne zadovoljava neophodne tehničke i bezbednosne norme

Preduslovi:

Važeća vozačka dozvola, stariji od 18 godina

Cena obuhvata:

Korišćenje školskog vozila, rad sa trenerima i sertifikat na kraju obuke

VIDEO GALERIJA

Pogledajte kako Izgledaju NAVAK treninzi na terenskim vozilima

LOKACIJA

Gde se nalazi

Centar NAVAK se nalazi u mestu Subotište u opštini Pećinci, na svega 40 kilometara od Beograda, a toliko je udaljen i od Novog Sada. Za više informacija posetite našu kontakt stranicu.

FOTO GALERIJA

NAVAK trening u slikama

Upoznajte se kroz fotografije sa NAVAK stazom i sa aktuelnim treninzima. Pogledajte kompletnu galeriju treninga na terenskim vozilima ovde

ODABERI SVOJ TRENING

Ostali treninzi za terenska vozila

ASFALTNO-TERENSKI TRENING

Dozvolite da vas upoznamo sa granicama terenskih vozila van puta i na asfaltu

AVANTURA U DIVLJINI

Na vaš zahtev organizujemo terenske izlete i vikende na planinama Srbije