VOZITE FORMULU

Formula experience

Široka i bezbedna staza NAVAK centra idealni je ambijent da se „ostvari san“ i doživi jedinstveni osećaj vožnje pravog trkačkog jednoseda.

FORMULA EXPERIENCE

Kome je namenjen

Profesionalcima, trkačima ali i vozačima bez trkačkog iskustva

Dozvola-Plus-Ikonica-Grupa

GRUPA

sami ili u timu

Dozvola-Plus-Ikonica-Vozila

VOZILA

Formula predator

CENA

150€ po jednoj vožnji

TRAJANJE

15 minuta, kapacitet staze – šest vožnji na sat

Možete da ostvarite san o vožnji formule i bez prethodnog trkačkog iskustva. Ali, ako vam se dopadne, možete i da nastavite obuku

OPIS TRENINGA

Kako izgleda trening

Programom rukovodi nekadašnji prvak Jugoslavije i dugogodišnji takmičar u internacionalnoj seriji „formule predator“ Vladan Slavković

Prva dva kruga voze se iza vozila kojim upravlja instruktor. To je prilika da se detaljnije upoznaju idealne putanje i mesta za kočenje koja su na stazi jasno obeležena. Posle toga polaznik ostaje sam na stazi do isteka termina.

OPIS TRENINGA

Kako se vozi formula?

Na raspolaganju je sva bezbednosna trkačka oprema.

Vožnji prethodni detaljan brifing o automobilu i načinu vožnje po stazi. Pozicija sedenja u bolidu podešava se izborom odgovarajućeg sedišta prema gabaritima vozača. Zahvaljujući masi od samo 360 kg, „formule predator“, koje se inače koriste u međunarodnom šampionatu istoimene trkačke serije, u stanju su da postignu vreme u krugu poput superautomobila od 600 konjskih snaga.

Snaga vozila:

100 KS

Maksimalna brzina:

200 km/h