Programi treninga

Uvod u trening bezbedne vožnje

Trening bezbedne vožnje u centru NAVAK daje rezultate, polaznici treninga su nakon obuke bezbedniji u saobraćaju i ukupnu bezbednost na putevima podižemo na viši nivo. Efikasnost u brojkama:

NEZGODE

32% manje učešće vozača u nezgodama

POVREĐENI

59% manje učešće vozača u nezgodama sa povređenima

POGINULI

100% manje učešće vozača u nezgodama sa poginulima

(izmereno na uzorku od 1.000 vozača sa probnom vozačkom dozvolom)

OPIS TRENINGA

Kome je namenjen trening bezbedne vožnje?

Namenjen je i prilagođen svim vozačima, amaterima i profesionalcima, a zavisno od iskustva i potreba možete birati različite vrste treninga.

Kompanije koje svojim zaposlenima poveravaju službena vozila imaju naročitu potrebu za naprednom obukom svojih zaposlenih koji ta vozila koriste. Ulaganjem u edukaciju kompanije čuvaju živote svojih zaposlenih, ostvaruju uštede, ali i unapređuju svoj imidž u javnosti.

Grupe se sastoje osam do deset polaznika, a vode ih dva trenera, čime garantujemo lični pristup svakome.

Svi treninzi u centru NAVAK izvode se na našim školskim vozilima.

OPIS TRENINGA

Šta je to trening bezbedne vožnje?

Naučite da prepoznate i izbegnete opasnost u automobilu pre nego što se ona dogodi.

Uz pomoć potpuno realnih situacija koje ćete doživeti u centru NAVAK, pri realnim brzinama, za upravljačem školskih automobila, pokazujemo opasnost bez ulepšavanja – u kontrolisanim i bezbednim uslovima.

Uz pomoć simulatora i predavanja, kroz vežbe na poligonima i stazi razvijaju se instinkti uz pomoć kojih ćete pravovremeno reagovati u kritičnim situacijama u saobraćaju. Posao trenera bezbedne vožnje je da vas provede kroz sve ono zbog čega se na putu gine i da vam tom prilikom usadi reakcije koje vas mogu spasiti.

Treninzi za putnička vozila

Treninzi za motocikle

Treninzi za terenska vozila

Treninzi za profesionalce

Cilj treninga nije brži već svesniji i savesniji vozač sa realnim samopouzdanjem

LIČNI TRENING

Jedan trener – jedan kandidat

Na vaš zahtev, svaki trening bezbedne vožnje može da se izvede po principu JEDAN TRENER – JEDAN KANDIDAT: lični trening samo za vas – trener, školsko vozilo i kompletna usluga predviđena izabranim programom.

Lični trening se može organizovati i na vašem vozilu:

Potreban je ispravan automobil, bez curenja tečnosti. Dogovoreni program je podložan izmenama u slučaju da vozilo ne zadovoljava neophodne bezbednosne norme